otrdiena, 2011. gada 6. decembris

Brokastu bumbieris


Nekas nevar būt labāks par brīnišķīgām brokasīm, ko tu pasniedz nākamajā rītā pēc lieliska randiņa. Dažādi augļi ar vēl dažādākiem sieriem jau izsenis ir bijis liels kārums gastronomisko izvirtuļu sabiedrībā.

Sastāvdaļas:

2 bumbieri;
pāris šķēles camembert siera;
pāris šķēles roquefort vai kāda cita pikanta un sāļa zilā siera;
šķipsniņa rīvēta muskatrieksta;
1/2 tējkarote rīvētas apelsīna mizas.

Gatavošana:

Sakarsē cepešplīti 180 grādu karstumā. Bumbierus sagriež uz pusēm un izgrebj serdes. Pāri klāj sierus, uzrīvē muskatriekstu un apelsīna miziņu un krāsnī iekšā uz 10 min līdz siers izkusis.


Done!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru