Man vienmēr ir patikušas vēlās brokastis brīvdienu rītos, kad varu veltīt mazliet vairāk laika un pagatavot ko vairāk par sviestmaizi un tēju. Kādā bnrīnišķīgi saulainā sestdienas rītā es sakomponēju šādu ēdienu, kas izrādās bija pat gards un nu ir kļuvis par brokastu klasiku.
Sastāvdaļas:
1 brokolis;
1 avokado;
3 ēdk. saldās kukurūzas;
2 olas;
1 tējk. kūpinātās paprikas pulvera;
1/2 laima sulas;
šķipsniņa malta koreandra;
sāls un pipari pēc garšas;
Gatavošana:
Brokoli nomazgā un noblanšē karstā ūdenī. Ideālajā variantā to varētu tvaicēt. Es to arī tā daru. Pēc tam saplēš atsevišķās, kumosa lieluma ziedkopās un liek salātu traukā. Avokādo nerūpīgi sakapā palielos gabalos un pievieo brokoļiem, tā pat pievieno arī kukurūzu. Uz pannas sakarsē eļļu un sacep olas vēršacu stilā. Tās pievieno salātiem, pārkaisa ar garšvielām un piespiež laima sulu, kārtīgi visu samaisa.
Done!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru