ceturtdiena, 2012. gada 12. jūlijs

Arbūza, avokado un fetas salāti



Vasara ir īstais brīdis, lai saēstos pēc iespējas vairāk augļu un dārzeņu. Un būsim godīgi paši pret sevi, karstā laikā nu nekādi nekārojas pēc cūkas cepeša vai sātīga lielopa gulaša. Man mājās bija arbūzs un avokado, ledusskapī fetas sieras un dārzā piparmētras ar redīsiem.. Ja reiz Jēzus man to visu ir sniedzis, tad es esmu gatavs pagatavot gardu maltīti.





Sastāvdaļas:

½ neliela arbūza;
1-2 avokado;
150 gr. fetas siera;
4 redīsi;
Pāris zariņu piparmētras;
Mango etiķis;
Čili pipars;


Gatavošana:

Arbūzu sagriež biezās šķēlēs un tās savu kārt kubiņos. Kubiņos ir jāpārvērš arī avokado un siers. Redīsus sagriež plānās ripiņās. Pievieno smalki sakapātas pirparmētras lapiņas, mazliet mango etiķa un smalki sakapāta čili pipara (es izmantoju kaltētu čilli, kas samalts piparu dzirnaviņās).

Done!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru