Sastāvdaļas:
200gr tumšās šokolādes;
2 paciņas selgas cepumu;
100gr marmelādes;
150gr sviesta
Nedaudz konjaka, vai mandeļu liķiera pēc katra paša ieskatiem.
Pagatavošana:
Cepumus sadrupina smalkās drupatās. Es esmu slinks, tāpēc abas paciņas manā vietā sadrupina blenderis.
Marmelādes sagriež smalkos gabaliņos un sajauc ar cepumu drupatām.
Sviestu izkausē un atdzesē. Šokolādi izkausē ūdens peldē un piejauc tai alkoholu, kārtīgi samaisa un pievieno izkausēto sviestu. Šokolādes masu pārlej cepumiem un marmelādei, kārtīgi samaisa un masu ber uz garenas folijas loksnes, sarullē desas formā un liek saldētavā uz pāris stundām
Marmelādes sagriež smalkos gabaliņos un sajauc ar cepumu drupatām.
Sviestu izkausē un atdzesē. Šokolādi izkausē ūdens peldē un piejauc tai alkoholu, kārtīgi samaisa un pievieno izkausēto sviestu. Šokolādes masu pārlej cepumiem un marmelādei, kārtīgi samaisa un masu ber uz garenas folijas loksnes, sarullē desas formā un liek saldētavā uz pāris stundām
Done!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru