1 puravs;
1 sīpols;
saišķītis timiāna;
daži zariņi rozmarīna;
400gr gaileņu;
150gr cauraugusi cūkgaļa (žāvēta);
1glāze baltvīna;
2t.karotes graudaino sinepju;
pikucītis sviesta.
Gailenes sagatavo cepšanai.
Sagriež sīpolu un puravu, kurus apcep uz pannas un, kad tie kļuvuši caurspīdīgi, tos sutina baltvīnā un pievieno sinepes.
Uz pannas izkausē sviestu..
..pievieno gailenes, izsautēto puravu+sīpolu, sagriezto cūkgaļu. To visu apcep 15min.
Mīkla:
Sagriež sīpolu un puravu, kurus apcep uz pannas un, kad tie kļuvuši caurspīdīgi, tos sutina baltvīnā un pievieno sinepes.
Uz pannas izkausē sviestu..
..pievieno gailenes, izsautēto puravu+sīpolu, sagriezto cūkgaļu. To visu apcep 15min.
Mīkla:
3 glāzes miltu;
200gr auksta sviesta;
šķipsniņa cukurs;
šķipsniņa sāls;
1 t.karote paprikas pulvera.
To visu sajauc kopā un iegūst šādu mīklu.
Uz galda izber nedaudz miltus, lai mīkla nepieliptu-rullējot.
mīklu izrullē pietiekamā biezumā (4-5mm).
Mīklu ieklāj pannā.
Mērce:
mīklu izrullē pietiekamā biezumā (4-5mm).
Mīklu ieklāj pannā.
Mērce:
100ml saldā krējuma;
2ēd.karotes skābā krējuma;
šķipsniņa muskatriekstu;
šķipsniņa kaijenas piparu;
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru